packers

Dengan Tanda Belakang Favre Bagus Untuk Pembungkus

Peminat Green Bay Packers mempunyai sesuatu yang menggembirakan musim ini. Pemain tengah bintang mereka, Brett Favre telah memutuskan untuk tidak bersara dan bersedia untuk kembali untuk musim NFL ke-17 pada tahun 2007. Favre mengumumkan keputusannya untuk kembali ke NFL dalam temu bual dengan Sun Herald. Favre kelihatan teruja untuk kembali ke bola sepak profesional dan tidak sabar untuk bermain bersama rakan sepasukannya yang berbakat dan jauh lebih muda.

Lebih daripada yang lain, mega888 Favre melayan pengurus besar Packers, Ted Thompson. Kepulangan Favre Mega888 bermaksud Packers akan berpeluang layak ke playoff.

Favre tidak bermain dengan baik pada musim 2005. Namun, pada musim 2006, dia mendapat 18 assist dengan 18 penangkapan. Sekiranya borang ini berterusan pada tahun 2007, Packers akan menjadi pesaing pasti untuk playoff. Favre juga nampaknya yakin dengan kebolehannya sendiri dan percaya bahawa dia masih dapat memberikan sumbangan yang besar untuk nasib pasukan musim depan. Setelah bermain 16 musim penuh di NFL, Favre tidak menyangka dia terlalu tua.

Favre tidak diragukan lagi adalah antara quarterback terbaik di NFL. Dia memegang rekod untuk menyelesaikan jumlah hantaran terbanyak dan mempunyai 237 musim permulaan berturut-turut. Favre penampilan terbaik musim ini dapat memberi manfaat kepada Favre pada tahap individu. Itu boleh meletakkan dia dalam senarai 5 quarterback teratas sepanjang masa. Ia memerlukan 2 kemenangan untuk mengalahkan John Elway dengan kemenangan terbanyak dengan quarterback dan 7 gol untuk memecahkan rekod Dan Marino.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *